Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel är en kräm för dig som vill ha en fuktighetskräm som inte gör huden oljig och fet. Den är lätt och har en härlig gelkonsistens, vilket passar perfekt för dig med normal till kombinerad hud. Perfekt för dig som inte vill ha en tung och krämig kräm som du ska applicera i ansiktet.

Biotherm Aquasource Gel hjälper huden att bibehålla den naturliga fuktnivån i ditt ansikte och bygger även upp den känsliga huden. Tack vare ingredienser som thermalplankton, polymer, mangankristaller och mannose bildas ett tredimensionellt lager på huden som sedan sjunkar in och samtidigt skyddar din hud mot uttorkning. Detta ger dig en silkeslen hud som är återfuktad till tusen!

Biotherm Aquasource Gel ska användas två gånger dagligen, varje morgon och varje kväll på rengjord hud.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *